+31 (0)527 308500
info@deboermarine.nl
Westwal 9 8321WG Urk

Communicatie

20190624_182713

Betrouwbare

Communicatie

Op zee is communicatie uiterst belangrijk, daarom is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op uw communicatieapparatuur. Doormiddel van onder andere satellietcommunicatie kunt via een betrouwbare verbinding contact leggen met andere schepen en de wal.

De Boer Marine verzorgt alle maritieme (satelliet) communicatiesystemen, denk hierbij aan VSAT, Inmarsat C en FleetBroadBand. Ons VSAT netwerk hebben we zelf in beheer, we bieden regionale en wereldwijde dekking op verschillende platformen waaronder Newtec en iDirect. Hier zijn we trots op!

Alles voor

Satelliet communicatie

De Boer Marine levert wereldwijde en regionale VSAT-systemen en bijbehorende abonnementen. Voor de communicatie over de langere afstanden wordt gebruik gemaakt van satellietcommunicatie, door deze betrouwbare verbinding bent u altijd verbonden met de rest van de wereld!

Omdat wij het one-stop-shop concept hanteren, verzorgen wij de installatie, de service en ook de eventuele reparaties. U kunt dus altijd terecht bij dezelfde partij.

Wij zijn VSAT dealer van de volgende merken:

Verdere

Mogelijkheden

We leveren L-band (iOP, Certus, FBB), GMDSS Radio communicatie MF/HF radio, VHF, LTE/3G/4G en Inmarsat C oplossingen. Vrijwel alle maritieme communicatiesystemen zijn bij ons verkrijgbaar.

VoIP telefonie is tegenwoordig de nieuwe standaard, VoIP telefonie is bellen via het internet met lage datakosten, is kosteneffectief en een ideale oplossing voor aan boord! VoIP zorgt voor een stabiele spraakverbinding van hoge kwaliteit.