IoT on board,
Driven by data!

DBMatic - IoT aan boord van het schip

De Boer Marine laat u graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van business intelligence zien en presenteert met trots onze in eigen beheer ontwikkelde smartbox DBmatic. Door verschillende partnerships te combineren, heeft DBmatic de mogelijkheid om u alle scheepsgegevens te tonen die u als eigenaar/reder nodig heeft, om de efficiëntie te verhogen en de kosten van uw dagelijkse bedrijfsvoering te verlagen, speciaal afgestemd op uw behoeften, per schip, in elk maritiem sector.

DBmatic is een nieuw product dat niet alleen data in het schip verzamelt, maar ook eromheen en eronder, en u kan helpen bijvoorbeeld door het brandstofverbruik van de hoofdmotor te verminderen, onderhoudskosten te verlagen, efficiëntie van de schroef en efficiëntie van de scheepsromp te verhogen . 

Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden van DBmatic, aangezien de mogelijkheden om uw vaartuig te bewaken en te besturen onbeperkt zijn.

Wat DBmatic uniek maakt, is dat alle nieuwe en bestaande apparatuur kan worden gekoppeld aan ons platform. Al deze gegevens zijn in te zien in het DBmatic portaal, een online en aan boord portaal waar gebruikers kunnen inloggen op hun eigen schip. Zo kun je niet alleen live data van het schip bekijken, maar ook van het vasteland zelf. De gegevens worden opgeslagen in de DBmatic IoT Cloud, die de gegevens via elke verbinding aan boord ontvangt en is geoptimaliseerd om de gegevensdoorvoer te minimaliseren.

(U wordt doorgestuurd naar DBMatic.nl)