Nieuwspagina

De Boer Marine biedt revolutionaire voorwaarden voor VSAT-diensten

Dankzij wereldwijde partnerschappen biedt het bedrijf uitzonderlijke diensten over de hele wereld. De Boer Marine is actief op verschillende maritieme markten zoals deepsea, offshore, yachting en visserij.

Meindert Jan de Boer, CEO van De Boer Marine: “In onzekere tijden tijdens covid-19 en daarna biedt De Boer Marine revolutionaire contractvoorwaarden voor onze klanten: “Met onze wereldwijde VSAT-diensten kunnen bestaande en nieuwe klanten upgraden, downgraden of schakel de verbinding naar wens uit op elk gewenst moment, wat een enorme flexibiliteit geeft naar klanten toe. Iets wat de maritieme markt nodig heeft en zelfs meer nu tijdens de huidige Covid-19 pandemie.” 

 

Flexibele voorwaarden voor onderzoek op afstand

Een van de klanten van De Boer Marine is Global Seatrade. Global Seatrade is een rederij gespecialiseerd in het overzeese transport van windmolens, offshore equipment en small heavy lifts tot 240 ton. Vanwege de invloed van de Covid-maatregel onderzocht Global Seatrade mogelijkheden voor onderzoeken en audits op afstand. Dankzij De Boer Marine kunnen de klanten van Global Seatrade nu virtueel met hen meelopen op hun schepen.

Unieke diensten in onzekere tijden 

Met flexibele contracten, krachtig databeheer en geweldige ondersteuningsmogelijkheden biedt De Boer Marine unieke voorwaarden in tijden waar dat het meest nodig is en toont direct hun vertrouwen in hun eigen beheerde en ondersteunde producten. 

Tijdens de pandemie is de vraag naar ondersteuning en onderhoud op afstand nog nooit zo hoog geweest. Niet alleen voor het ondersteunen en onderhouden van de connectiviteitsdiensten zelf, maar ook voor het updaten en repareren van allerlei soorten boordapparatuur. Bovendien heeft de pandemie geleid tot een enorme digitalisering in de maritieme industrie en een toename van de vraag naar livestream-instructies / bestuursvergaderingen van wal naar schip, evenals openbare evenementen. Met de VSAT-diensten van De Boer Marine zijn schepen klaar voor deze digitaliseringsgolf.