ECDIS

ECDIS staat voor Electronic Chart Display Information System. Met ECDIS kunt u dus via de computer elektronische zeekaarten bekijken. Vanaf 1 juni 2012 is ECDIS gefaseerd ingevoerd voor alle schepen groter dan 3000 gross tonnage en passagiersschepen groter dan 500 gross tonnage.

Een ECDIS systeem vervangt eigenlijk de papieren kaarten, hiervoor heeft ECDIS ook goedkeuring gekregen van de Internationale Maritieme Organisatie (IMO). Het voordeel van ECDIS is dat u altijd beschikt over de nieuwste updates van de kaarten. De Boer Marine is bevoegd om ECDIS systemen te installeren en te onderhouden.  

Het doel van de ECDIS is om allemaal verschillende systemen te combineren zodat heel veel informatie overzichtelijk op één scherm kan worden getoond.

Het ECDIS systeem combineert informatie van onder andere: het kompas, log, GNSS (Global Navigation Satelite System), RADAR, papieren kaarten en AIS handig op één scherm, zodat alle informatie binnen handbereik ligt.

Navigatiesoftware

De Boer Marine levert diverse soorten navigatiesoftware voor verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan PC Navigo, Quodfish, Maxsea Time Zero Professional of Tresco. Voor iedere markt hebben wij de geschikte software, samen met onze klanten kijken we naar de mogelijkheden en geven we een goed onderbouwd advies vanuit jarenlange ervaring.

De Boer Marine B.V.

Westwal 9
8321WG Urk
Nederland

0527-308500

Bedrijfsinfo

K.v.K. 52397831
BTW nr. NL850426194B01

Vestiging 000022331093