#Nieuws

De Boer Marine best partner award KNS

De Boer Marine ontvangt
KNS Best Partner Award

De Boer Marine heeft de KNS Best Partner Award ontvangen. De Boer Marine is al jarenlang partner van KNS supertrack en mag zichzelf nu zelfs ‘The Best Partner’ noemen. Dit dankzij de toenemende groei van de connectivity-divisie van het Nederlandse bedrijf en de vele installaties die ook met KNS antennes plaatsvonden. 

Dankzij de scherpe prijs / kwaliteit verhouding van de KNS antennes is het een populaire keuze geworden onder de klanten van De Boer Marine. Het bedrijf ziet de award dan ook als een bevestiging van de koers die uitgezet is met een grote toename aan internationale klanten. 

“Als De Boer Marine waren we blij verrast met de KNS Best Partner Award, het is een bevestiging van een goede samenwerking tussen De Boer Marine en KNS en daarbij uiteindelijk de waardering van onze klanten die ook onder andere kiezen voor KNS. 

Daarmee is KNS een goede aanvulling voor ons connectivity portfolio waarbij we onze klanten volledig ontzorgen met een betrouwbare en snelle verbinding op zee.” aldus Johannes Oost, Vice President Business Development bij de Boer Marine.

Partnership met KNS Inc.

“We waarderen onze samenwerking met De Boer Marine en waarderen hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid”, zegt Seongkuk Hong, General Manager bij KNS Supertrack. “We feliciteren De Boer Marine met het ontvangen van de Best Partner Award en kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking in de toekomst voort te zetten.”

De Boer Marine zet vol in op de nieuwste technieken om een betrouwbare en snelle verbinding op zee te kunnen blijven waarborgen. Johannes Oost besluit: “Nu de commerciële maritieme sector de volgende fase van digitalisering ingaat om meer AI en andere geautomatiseerde technologieën te implementeren, zijn onze connectiviteits- en IT-oplossingen een perfecte match vanwege onze flexibiliteit en expertise. We gaan een fantastische toekomst tegemoet!”

Meer weten over onze services?