Nieuwspagina

Partnership SES Networks

De Boer Marine levert Managed Data Services via SES Networks

Reders en operators over de hele wereld kunnen profiteren van hoogwaardige connectiviteit en breedbanddiensten

Luxemburg, 15 april 2020 – De Boer Marine, een toonaangevend Nederlands bedrijf gespecialiseerd in maritieme navigatie- en communicatieapparatuur, biedt nu naadloze, betrouwbare beheerde datadiensten aan haar internationale maritieme klanten door gebruik te maken van de uitzonderlijke connectiviteit van SES Networks en haar Skala Global Platform, de twee bedrijven vandaag bekend gemaakt.

De klanten van De Boer Marine zullen profiteren van een superieure klantervaring met een kosteneffectieve communicatieoplossing die het operationele risico en de kosten verlaagt. Bemanning en operators zullen altijd en overal verbonden blijven met hun vrienden en familie, terwijl De Boer Marine en fleet operators zullen profiteren van flexibel bandbreedtebeheer, geavanceerde automatische beam-switching en een geavanceerd netwerkbeheersysteem om hun winstgevendheid en efficiëntie te maximaliseren.

Het Skala Global Platform biedt een combinatie van de volgende generatie grondsysteemtechnologie, geavanceerde satellietmogelijkheden en expertise over de levenscyclus van diensten die schaalbare, flexibele en hoogwaardige beheerde datadiensten mogelijk maakt voor commerciële scheepvaartmaatschappijen over de hele wereld.

“We hebben een divers klantenbestand, met complexe eisen als het om data gaat. Dit maakt SES de logische keuze om mee samen te werken, aangezien zijn investeringen in de ruimte en grondinfrastructuur een betrouwbare oplossing bieden die ervoor zorgt dat onze klanten de capaciteit, dekking en prestaties hebben die ze nodig hebben om toekomstige uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd het hoofd te bieden”, aldus Johannes Oost. , Vice President, Business Development bij De Boer Marine.

“De Boer Marine heeft end-to-end service van de hoogste kwaliteit nodig om een ​​wereldwijde klantenvloot te ondersteunen. Door connectiviteit en grondsysteemtechnologie mogelijk gemaakt door SES Networks, zullen ze kunnen genieten van een snellere en betrouwbaardere end-to-end-service dan ooit tevoren – waardoor alle connectiviteitsbelemmeringen voor hun activiteiten zowel op schepen als op de wal worden weggenomen”, aldus Morten Hagland. Hansen, Vice President, Global Sales for Commercial Maritime & Energy bij SES Networks. “We zijn verheugd om samen te werken met De Boer Marine om betrouwbare beheerde datadiensten mogelijk te maken die tegenwoordig van vitaal belang zijn voor efficiënte scheepvaartactiviteiten.”