+31 (0)527 308500
info@deboermarine.nl
Westwal 9 8321WG Urk

Visserij

Visserij

Ervaring

Is de beste leermeester

De Boer Marine is gevestigd in het vissersdorp Urk. Geen wonder dat het team van De Boer Marine een zeer ruime ervaring heeft met de visserijsector.

Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak weten wij wat er speelt in de visserijsector. Alle ontwikkelingen worden bij De Boer Marine nauwlettend in de gaten gehouden.

De Boer Marine biedt speciaal voor de visserij passende oplossingen aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan geavanceerde visopsporingsapparatuur zoals de WASSP Multibeam.

WASSP Multibeam

3D Weergave van de bodem

Voor de visserij bieden wij onder andere de WASSP multibeam echosounder aan. Met deze geavanceerde multibeam sonar wordt de bodem en de waterkolom onder het schip in 3D weergegeven, waardoor de positie van de vis en het verloop van de zeebodem precies in kaart worden gebracht.

Met de WASSP apparatuur krijgt de schipper veel meer informatie, waardoor er aanzienlijk efficiënter gevist kan worden. Dit betekent in veel gevallen een aanzienlijke kostenbesparing en betere visvangst. De WASSP sonar biedt ook veel integratieopties met bijvoorbeeld navigatiesoftware zoals MaxSea. 

Veiliger en efficiënter vissen met een

Trekkrachtsysteem

  • Veel minder kans op schade
  • Efficiënter vissen
  • Veiliger vissen