IoT on board,
Driven by data!

DBMatic -IoT aan boord van het schip

De Boer Marine laat u graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van business intelligence zien en presenteert met trots onze in eigen huis ontwikkelde DBmatic smartbox. Door verschillende samenwerkingsverbanden te combineren, heeft DBmatic de mogelijkheid om u alle scheepsgegevens te tonen die u als eigenaar/eigenaar nodig heeft om de efficiëntie te verhogen en de kosten van uw dagelijkse bedrijfsvoering te verlagen, specifiek afgestemd op uw behoeften, per schip, in elke maritieme sector.

DBMatic is een product dat niet alleen data in het schip, maar ook eromheen en eronder verzamelt en u kan helpen door bijvoorbeeld het brandstofverbruik van de hoofdmotor te verlagen, de onderhoudskosten te verlagen, het rendement van de schroef en het rendement van de scheepsromp te verhogen .

Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden van DBMatic, aangezien de mogelijkheden om uw vaartuig te bewaken en te besturen onbeperkt zijn.

Wat DBMatic uniek maakt, is dat alle nieuwe en bestaande apparatuur aan ons platform gekoppeld kan worden. Al deze gegevens zijn in te zien in de DBMatic portal, een online en on board portal waar gebruikers kunnen inloggen op hun eigen schip. Zo kunt u niet alleen vanaf het schip live data bekijken, maar ook vanaf het vasteland zelf. De gegevens worden opgeslagen in de DBMatic IoT Cloud, die de gegevens via elke verbinding aan boord ontvangt en is geoptimaliseerd om de gegevensdoorvoer te minimaliseren.

(U wordt doorgestuurd naar DBMatic.nl)