IoT & Data

Expert in Connectivity IoT Data IT

Data & IoT: DBMatic IoT

De Boer Marine laat u graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van business intelligence zien en presenteert met trots onze in eigen huis ontwikkelde DBmatic smartbox.

Door verschillende samenwerkingsverbanden te combineren, heeft DBmatic de mogelijkheid om u alle scheepsgegevens te tonen die u als eigenaar/eigenaar nodig heeft om de efficiëntie te verhogen en de kosten van uw dagelijkse bedrijfsvoering te verlagen, specifiek afgestemd op uw behoeften, per schip, in elke maritieme sector.

 

Controle: DBMatic Portal

DBMatic is een product dat niet alleen in het schip, maar ook naast, achter, onder en boven het schip data verzamelt. 

DBMatic kan u helpen door bijvoorbeeld het brandstofverbruik van de hoofdmotor te verlagen, de onderhoudskosten te verlagen, het rendement van de schroef en het rendement van de scheepsromp te verhogen .

Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden van DBMatic, aangezien de mogelijkheden om uw vaartuig te bewaken en te besturen onbeperkt zijn dankzij de 100% compatibele koppeling met bestaande en nieuwe hardware.

DBMatic is uniek

Wat DBMatic uniek maakt, is dat alle nieuwe en reeds bestaande apparatuur aan het platform gekoppeld kan worden. Al deze gegevens zijn in te zien in de DBMatic portal, een online en onboard portal waar gebruikers kunnen inloggen op hun eigen schip. 

Zo kunt u niet alleen vanaf het schip live data bekijken, maar ook vanaf het vasteland. De gegevens worden versleuteld opgeslagen in de DBMatic IoT Cloud, die de gegevens via elke verbinding aan boord ontvangt en is geoptimaliseerd om de gegevensdoorvoer te minimaliseren om uw dataverbruik te ontlasten.

 

Meer weten over onze services?