Nieuwspagina

Europort 2021 Rotterdam

Volgende week is het alweer tijd voor Europort 2021 van 2 t/m 5 november in Ahoy Rotterdam! Wij verwelkomen u graag op onze stand 2407 in hal 2.

De Boer Marine laat u graag de laatste ontwikkelingen op het gebied van business intelligence zien en presenteert met trots onze smartbox DBmatic op de Europort beurs. Door verschillende partnerships te combineren, heeft DBmatic de mogelijkheid om u alle scheepsgegevens te tonen die u als eigenaar/reder nodig heeft, om de efficiëntie te verhogen en de kosten van uw dagelijkse bedrijfsvoering te verlagen, speciaal afgestemd op uw behoeften, per schip, in elk maritiem sector.

DBmatic is een product dat niet alleen data in het schip verzamelt, maar ook rondom en onder het schip, en u kan helpen bijvoorbeeld door het brandstofverbruik van de hoofdmotor te verminderen, onderhoudskosten te verlagen, efficiëntie van de schroef en efficiëntie van de scheepsromp te verhogen . Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden van DBmatic, aangezien de mogelijkheden om uw vaartuig te bewaken en te besturen onbeperkt zijn.

Wat DBmatic uniek maakt, is dat alle nieuwe en bestaande apparatuur kan worden gekoppeld aan ons platform. Al deze gegevens zijn in te zien in het DBmatic portaal, een online en aan boord portaal waar gebruikers kunnen inloggen op hun eigen schip. Zo kun je niet alleen live data van het schip bekijken, maar ook van het vasteland zelf. De gegevens worden opgeslagen in de DBmatic IoT Cloud, die de gegevens via elke verbinding aan boord ontvangt en is geoptimaliseerd om de gegevensdoorvoer te minimaliseren.

DBmatic wordt niet alleen door reders zelf gebruikt, maar wordt nu al breed omarmd door wetenschappers en onderzoekers die data gebruiken om inzicht te geven in ontwikkelingen. Denk aan ondergrondgegevens gekoppeld aan posities, weerstationgegevens, etc.

Wij verwelkomen u graag op onze stand, zodat u zelf de eindeloze mogelijkheden van DBmatic kunt ontdekken, ideeën kunt uitwisselen en samen met ons toekomstige ontwikkelingen en behoeften kunt verkennen.

De openingstijden van Europort 2021 zijn:
dinsdag 2 november 10:00 – 18:00
woensdag 3 november 10:00 – 18:00
Donderdag 4 november 10:00 – 21:00
Vrijdag 5 november 10:00 – 17:00

Voor meer informatie over wat De Boer Marine voor u kan betekenen bent u van harte welkom op Europort, stand 2407 in hal 2. Gratis tickets kunt u verkrijgen via www.europort.nl