Op 7 en 8 oktober 2022 wordt voor de 5e keer De Koningshof in Urk omgebouwd tot beursvloer voor exposanten en bezoekers uit de maritieme sector. De visserij- en maritieme beurs van Nederland staat in het teken van investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis. Holland Fisheries Event is bedoeld voor de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter. De beurs wordt voor de 11e keer georganiseerd in opdracht van Stichting Visserijdagen Urk.

De beurs biedt aan meer dan 100 binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en diensten te tonen aan een breed publiek. Een plek om te netwerken, relaties te verstevigen en samen te werken aan toekomstbestendige innovaties.

U kunt De Boer Marine vinden op stand A9.

We zijn ons bewust van de roerige tijden waarin de visserijsector zich bevindt. De Boer Marine heeft altijd al een speciale band gehad met de visserij, graag willen we dit ook voortzetten. Zo denken we mee met de sector en hebben we onder andere met DBMatic manieren gevonden om inzicht te krijgen in het brandstofverbruik en de kosten.

We staan naast en achter onze vissers, ondanks de ontwikkelingen in de afgelopen tijd hopen wij dat we elkaar toch mogen ontmoeten op Holland Fisheries Event 2022.

Voor meer info: www.holland-fisheries.nl