IT & Connectivity

Expert in Networks VSAT Cybersecurity Connectivity IT

Het complete pakket: IT & Internet

Als schipper op een visserij-, offshore- of scheepvaartschip bent u sterk afhankelijk van dataconnectiviteit. Daarom zijn betrouwbaarheid van verbindingen en ononderbroken toegang topprioriteiten voor onze Connectivity Experts. 

Of u nu regionaal of wereldwijde connectivity nodig hebt, onze supersnelle internetoplossingen bieden u hoge snelheden tegen aantrekkelijke prijzen en ongekend soepele voorwaarden. 

In iedere sector van de scheepvaart voorzien wij onze klanten niet alleen van internet, maar ook van zekerheid. 4G LTE en satellietbackup-verbindingen geven uw schepen een garantie op internetverbinding op zee!

Ons DBConnect platform ondersteunt u verder met inzicht in en controle over applicaties die gebruik maken van het maritieme internet.

Naamloos-1

Wereldwijd Internet

Hoge snelheden op ons zeer betrouwbare netwerk

9699487fa710_8a0e013701886d579156564ec522cfd37ce47a0f

DBConnect

Inzicht in uw internetverbruik en controle over uw applicaties

support

Altijd online

We helpen u altijd, waar u ook bent op zee! Persoonlijke service!

Zeer snelle Setup en aanpassingen!

Een tijdelijk project of nood aan de man? Geen probleem voor onze connectivity experts! Met een bliksemsnelle setup van onze maritieme internetoplossingen zijn uw schepen in mum van tijd voorzien van meer data, hogere snelheden of aanpassingen. 

Aanpasbare Contracten

Bang dat u vast zit aan een contract? Bij De Boer Marine weten we dat onze verbindingen en service van het allerhoogste niveau zijn. Daarom kunt u bij ons eenvoudig uw contract aanpassen of zelfs maandelijks opzeggen!

Wereldwijde Serviceteams

De serviceteams van De Boer Marine zijn wereldwijd actief. Dankzij een breed netwerk van dealers en partners beschikt De Boer Marine over een zeer geavanceerde serviceteams, waar u ook gaat! 

Onze teams werken remote, doormiddel van AR en worden opgeleid met behulp van VR. De nieuwste technieken worden direct toegepast, waardoor u als klant verzekerd bent van een moderne en betrouwbare verbinding. 

Onze IT Experts

De IT Experts van De Boer Marine verbinden mensen door techniek!

cybersecurity

Cybersecurity

monitoring

Monitoring

cloud services

Cloudservices

development

Development

Onze servicepoints

The Netherlands

Spain

France

Belgium

Germany

Poland

Denmark

Greece

Turkey

Ukraine

South Africa

Namibia

Nigeria

Australia

Canary Islands

Iceland

Dubai

Egypt

South Korea

China

Singapore

Hongkong

Norway

United Kingdom

Meer weten over onze services?