#News

Maritime Industry '23

De Boer Marine toont innovatieve IoT oplossingen op Maritime Industry 2023

De Boer Marine, een toonaangevende aanbieder van maritieme oplossingen, is aanwezig op de vakbeurs Maritime Industry 2023 die van 23-25 ​​mei 2023 plaatsvindt in de Evenementenhal Gorinchem.

Het bedrijf zal zijn nieuwste productaanbod presenteren op stand I112, inclusief geavanceerde technologie en innovatieve oplossingen die zijn ontworpen om de efficiëntie en veiligheid van maritieme operaties te verbeteren. Er zijn interactieve demonstraties, productdisplays en informatieve presentaties door het ervaren team van experts van De Boer Marine.

Bezoekers van de stand van De Boer Marine krijgen de kans om meer te weten te komen over de producten en diensten van het bedrijf, waaronder de innovatieve IT-, Connectivity- en IoT Data-oplossingen.

De Boer Marine wil duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu onder de aandacht brengen door haar milieuvriendelijke IoT producten en oplossingen te demonstreren die zijn ontworpen om de impact van maritieme operaties op het milieu te verminderen doormiddel van data.

Urk Maritime op Maritime Industry 2022

De Boer Marine maakt onderdeel uit van Urk Maritime

Urk (Nederland) is het bolwerk van tal van maritieme bedrijven die wereldwijd actief zijn in de scheepsbouw, maritieme dienstverlening, offshore, binnenvaart en zeegaande schepen. Urk Maritiem bundelt krachten en expertises en speelt als collectief een bepalende rol in meerdere maritieme sectoren. Work Maritime, Think Urk!

Bezoek ons ​​op stand I112, 23-25 ​​mei in Evenementenhal Gorinchem