Uw Offshore Partner

Expert in Connectivity IoT Data IT Safety Navcom

Expert in Offshore

In de Offshore bent u sterk afhankelijk van connectiviteit. Daarom zijn betrouwbaarheid van verbindingen en ononderbroken toegang topprioriteiten voor onze experts.

De Boer Marine heeft een zeer ruime ervaring in de offshoremarkt in al haar divisies. De gespecialiseerde navcom teams installeren alle scheepsapparatuur die nodig is aan boord van deze zeegaande schepen. 

De IT & Connectivity teams zijn gespecialiseerd in het verzorgen van netwerkstructuren, cybersecurity, IT Services en support.

Onze Data & IoT developers ontwikkelen onze unieke value added services zoals DBMatic: Onze smartbox die koppelbaar is aan alle bestaande apparatuur. 

Offshore support vessel De Boer Marine

Het complete Offshore pakket:
NavCom, IT & Internet

Onze supersnelle internetoplossingen bieden u hoge snelheden tegen aantrekkelijke prijzen en ongekend soepele voorwaarden. Zo kunt u zelfs maandelijks uw abonnement wijzigen of annuleren!

In iedere sector van de scheepvaart voorzien wij onze klanten niet alleen van internet, maar ook van zekerheid. 4G LTE en satelliet-verbindingen geven uw schepen garantie op een betrouwbare internetverbinding op zee! Ons DBConnect platform ondersteunt u verder met inzicht in en controle over applicaties die gebruik maken van het maritieme internet.

Onze gespecialiseerde IT experts weten wat u nodig hebt op het gebied van offshore IT, cybersecurity en ICT-structuren. Ons personeel heeft parate kennis van zaken en ondersteunt u in uw werk op zee. Voor ieder offshore project is De Boer Marine de beste partner die u zich kunt wensen!

Onze servicepunten zijn wereldwijd verspreid

Nederland

Spanje

Frankrijk

België

Duitsland

Polen

Denemarken

Griekenland

Turkije

Oekraïne

Zuid-Afrika

Namibië

Nigeria

Australië

Canarische Eilanden

IJsland

Dubai

Egypte

Zuid Korea

China

Verenigd Koninkrijk

Hongkong

Singapore

Noorwegen

Meer weten over onze Offshore services?