VSAT Maritime

Bij De Boer Marine kunt u terecht voor levering, installatie, service en internet abonnementen voor uw maritime VSAT installatie. De Boer Marine beheert haar eigen netwerk, hierin zijn we dus niet afhankelijk van derden. Wij bieden wereldwijde en regionale dekking op verschillende platformen, waaronder Newtec en iDirect. 

De Boer Marine werkt samen met diverse gerenommeerde partijen, zo is De Boer Marine bijvoorbeeld certified partner van SES Networks. Dit betekent dat u kunt genieten van hoogstaande service, een uitstekende dekking en de mogelijkheid tot zeer snelle verbindingen. 

De Boer Marine verzorgt maritieme VSAT installaties op elk zeegaand schip, met name in de visserij, cargo, offshore en jachten. Met ervaring in elk marktsegment is De Boer Marine een betrouwbare partij voor één van de meest kritieke onderdelen aan boord: internet.

Antennes

Er wordt gewerkt met merken als Sailor, Intellian en KNS. Welk merk het meest geschikt is voor uw schip hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of uw schip wereldwijd vaart of regionaal. De installaties worden uitgevoerd door het eigen technische team van De Boer Marine. 

vsat satellite
KNS VSAT

Abonnementen

De Boer Marine heeft haar VSAT Maritime netwerk in eigen beheer. Abonnementen bieden wij voor iedere behoefte op zee. Zo biedt De Boer Marine interessante low-cost VSAT services, onder andere populair in de visserij. Uiteraard is dit niet alles, ook zeer hoge snelheden kunnen aangeboden worden tegen aantrekkelijke prijzen.

De Boer Marine B.V.

Westwal 9
8321WG Urk
Nederland

0527-308500

Bedrijfsinfo

K.v.K. 52397831
BTW nr. NL850426194B01

Vestiging 000022331093