#Nieuws

Southern Rock Project

De Boer Marine trots op afgerond Southern Rock Project

Wij zijn trots om onze samenwerking met het nieuwgebouwde schip ‘Southern Rock’ aan te kondigen. Ons technische team heeft nauw samengewerkt met de scheepseigenaren om een complete IT & Connectiviteitsoplossing te installeren, inclusief de state-of-the-art DBMATIC IoT-dataconcentrator. Deze geavanceerde technologie heeft de mogelijkheden van het schip revolutionair verbeterd en zal ongetwijfeld bijdragen aan het succes van vele maritieme operaties in de toekomst.

Met het oog op de toenemende behoefte aan naadloze connectiviteit en real-time gegevens in de maritieme industrie, waren we vastbesloten om een op maat gemaakte oplossing te bieden aan ‘Southern Rock’. Ons technische team, met hun diepgaande kennis en expertise, heeft de installatie op een vakkundige en efficiënte manier afgerond. Nu is het schip uitgerust met de nieuwste communicatietechnologieën, waardoor het op de meest afgelegen locaties verbonden blijft met het wereldwijde netwerk.

De DBMATIC IoT-dataconcentrator is een ware gamechanger voor ‘Southern Rock’. Met behulp van deze geavanceerde tool kunnen we uitgebreide inzichten krijgen in de prestaties van het schip en zijn systemen. Dit stelt ons in staat om gepland onderhoud te optimaliseren, potentiële problemen proactief aan te pakken en de efficiëntie van de operaties te vergroten. Als resultaat kunnen de scheepseigenaren genieten van verhoogde betrouwbaarheid, lagere operationele kosten en een verbeterde algehele prestatie van het schip. 

Een ander voordeel van DBMATIC is het vermogen om de gegevens van ‘Southern Rock’ te verzamelen en analyseren, zelfs tijdens lange reizen op open zee. Deze gegevens helpen ons om beter te begrijpen hoe het schip presteert onder verschillende omstandigheden, zoals ruwe weersomstandigheden of intensief gebruik. Door inzicht te krijgen in deze cruciale informatie, kunnen we optimalisatiestrategieën implementeren die de operationele efficiëntie verder verbeteren.

We willen onze waardering uitspreken voor het vertrouwen dat Hartman Seatrade van de ‘Southern Rock’ in ons heeft gesteld en we kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten, nu en in de toekomst, ook voor alle andere schepen waar we onze diensten verleenden.