VSAT

Bij De Boer Marine kunt u terecht voor levering, installatie, service en internet abonnementen voor uw maritime VSAT installatie. De Boer Marine beheert haar eigen netwerk, hierin zijn we dus niet afhankelijk van derden. Wij bieden wereldwijde en regionale dekking op verschillende platformen, waaronder Newtec en iDirect. 

De Boer Marine werkt samen met diverse wereldwijde partners. Dit betekent dat u kunt genieten van hoogstaande, wereldwijde service, een uitstekende dekking en de mogelijkheid tot zeer snelle verbindingen. 

De Boer Marine verzorgt maritieme VSAT installaties op elk zeegaand schip. Met ervaring in elk marktsegment is De Boer Marine uw betrouwbare partner voor één van de meest cruciale onderdelen aan boord: internet. 

Antennes

Er wordt gewerkt met merken als Sailor, Intellian en KNS. Welke antenne het meest geschikt is voor uw schip hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld of uw schip wereldwijd vaart of regionaal. De installaties worden uitgevoerd door het eigen technische team van De Boer Marine. Onze experts geven u advies vanuit jarenlange ervaring in elke zeevarende sector. 

vsat satellite

Abonnementen

De Boer Marine heeft haar VSAT Maritime netwerk in eigen beheer. Abonnementen bieden wij voor iedere behoefte op zee. Zo biedt De Boer Marine interessante low-cost VSAT services, onder andere populair in de visserij. Voor iedere sector bieden wij passende verbindingen, dankzij onze compabiliteit met de nieuwste platformen en satellieten zijn hoge snelheden haalbaar.