WASSP Multibeam

De Boer Marine is gecertificeerd dealer van de WASSP multibeam. Met deze geavanceerde sonar wordt de bodem en de waterkolom onder het schip in 3D weergegeven. Zo worden de positie van de vis en het verloop van de zeebodem precies in kaart gebracht.

Met de WASSP multibeam krijgt de schipper veel meer informatie dan bij een reguliere sonar, waardoor er efficiënter gevist kan worden. Dit betekent in veel gevallen kostenbesparing en een betere visvangst. De WASSP multibeam is daarmee in veel gevallen een zeer interessante en duurzame investering.

De WASSP apparatuur is zo ontworpen dat het vlekkeloos kan integreren met uw bestaande navigatiesoftware zoals MaxSea TimeZero. Het team van De Boer Marine heeft veel ervaring met deze werkwijze, uw Wassp Installatie is dus in vertrouwde handen.

Voor de bodemvisserij is de backscatter een zeer interessante functie. De backscatter laat het type bodem/bodemhardheid zien. Hiermee kunnen onder andere obstakels vermeden worden.

Voor de visserij wordt er gewerkt met de F-series. Dit zijn de F3, de F3X en de F3XL. In deze oplopende volgorde komen er steeds meer functies bij de Wassp, zoals meer dieptebereik of gebruik in combinatie met andere sounders en sonars. 

Interesse in de Wassp Multibeam? Vraag (vrijblijvend) een gesprek aan met één van onze experts. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder om u zo efficiënt mogelijk te laten vissen!