+31 (0)527 308500
info@deboermarine.nl
Westwal 9 8321WG Urk

WASSP Multibeam

uk-225-1

WASSP Multibeam

3D Weergave van de bodem

Voor de visserij bieden wij de WASSP multibeam echosounder aan. Met deze geavanceerde multibeam sonar wordt de bodem en de waterkolom onder het schip in 3D weergegeven, waardoor de positie van de vis en het verloop van de zeebodem precies in kaart worden gebracht.

Met de WASSP apparatuur krijgt de schipper veel meer informatie, waardoor er aanzienlijk effici├źnter gevist kan worden. Dit betekent in veel gevallen een aanzienlijke kostenbesparing en betere visvangst. De WASSP multibeam is daarmee voor iedere visser een interessante investering.

Veel

Integratieopties

De WASSP multibeam heeft ook veel integratieopties met navigatiesoftware. Zo kunnen we kijken of de WASSP ook werkt met uw navigatiesoftware. Neem eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Onze ervaring is dat de WASSP Multibeam eigenlijk de ‘nieuwe standaard’ wordt binnen de visserij. De voordelen van de Wassp Multibeam helpen de schipper op een zodanige wijze dat de WASSP Multibeam haar investering dubbel en dwars waard is. Wij horen dan ook veel positieve ervaringen van onze klanten.